keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Edellisen viikon lopetus ja uuden viikon aloitus

           Edellinen viikko saatiin lopetettua hienoissa tunnelmissa!



Edellisen viikon keskiviikkona lapset saivat vaihtaa työpaikkaa, jos halusivat. Keskiviikko päivä oli melko samanlainen kuin tiistai päivä. Pieni jännitys kuitenkin oli, koska kello kolmentoista aikaan Haapavesi -lehdestä tuli toimittaja käymään Lasten kaupungissa.
Ja torstaina sitten purimme kaikki hienot rakennelmat ja se kävikin tosi sutjakkaasti.





Aikaa jäi hieman yli, joten pelasimme viirinryöstöä ja leikimme läpsäytysleikkiä. Lopuksi oli pieni mielipidekysely ja arpajaiset, sekä lisäksi jaoimme kunniakirjat. Lauloimme myös laulun, jota olimme laulaneet aina aamulla ennen leikkejä ja illalla ennen kotiin lähtöä.

20.7. alkoi siis toinen Lasten kaupunki -viikko uusien ihmisten kanssa. Lapsia on tällä viikolla 25. Teemme tämän viikon samalla kaavalla kuin edellisenkin viikon. Eli alussa taas ilmoittauduttiin, pidettiin alkukokous ja ruvettiin rakentamaan.


Rakennuksista tuli jälleen kerran hienoja, mutta erilaisia mitä edellisellä viikolla. Oli kiva huomata, miten lapset käyttivät rakentamisessa luovuuttaan. "Voisiko tähän laittaa vielä tällaisen?"
 Koko maanantai päivä menikin sitten rakentaessa ja sisustaessa omaa liikettä.
Kuten edelliselläkin viikolla, tiistaina otettiin käyttöön pankki- ja ostokortit. Selitimme aamukokouksessa, kuinka niitä käytetään, ja niin leikki alkoi tiistai-aamuna kokouksen jälkeen.
Kaupunki sai tällä viikolla nimekseen Joutsensaari.
Yritykset olivat samat, mitä viime viikollakin; kaupungintalo, lääkäri, posti, rautakauppa, pankki, ravintola, käsityöpaja, kauppa ja keppihevostalli. Leikki sujuikin mallikkaasti ja välillä piti vielä vähän parannella omaa liikettä. Välillä käytiin pihalla ja sitten mentiin taas sisälle leikkimään. 
Tämä viikkokin on tähän asti ainakin mennyt tosi hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti