tiistai 19. heinäkuuta 2016

Laste Kaupunki on täällä taas!


Ensimmäinen Lasten Kaupunki- viikko pyörähti onnistuneesti käyntiin. Lapset saapuivat Humalojan koululle kello 10. Saatuaan rannekkeet riensivät he kaupungintalolle odottamaan rakennusprojektin alkamista. Jokaiselle löytyi mieluinen yritys ja työ. Suurimmalle osalle lapsista tämä olikin jo tuttua puuha viime vuodelta.
    Pikkuhiljaa kaupunki alkoi nousta pystyyn innokkaiden ja taitavien lasten ansiosta ja leikit pääsivät käyntiin. Lapset sisustivat ja koristelivat yrityksiään, sillä tiedossa oli kilpailu hienoimmasta ja värikkäimmästä yrityksestä. Välillä käytiin syömässä välipalaa, että jaksetaan taas touhuta. Kaupunginjohtaja Pihlan johdolla äänestettiin kaupungille nimeksi Lasten Kylä. Leikkien lomassa pidimme pienen taukojumpan "pää, olkapää, polvet, varpaat" laulun mukana.
     Pian päivä alkoikin olla jo pulkassa ja kokoonnuimme kaupungintalolle laulamaan loppulaulun "suljen ihanan soitto rasian..."
     
Seuraava päivä alkoi mukavasti pienellä aamukokouksella, jossa Heidi kertoi, miten pankki- ja ostokortteja käytetään. Leikit jatkuivat ja yrityksiä tuunailtiin ja sisustettiin lisää. Kaupunkiin ilmestyi myös ilmoitustaulu, johon lapset kiinnittivät tekemiään mainoksia.
     Välipalan jälkeen käväisimme ulkona pelaamassa viirinryöstöä. Saimme nauttia ihanasta ja aurinkoisesta kesäpäivästä. 
      Päivän päätteeksi lauloimme jo tutun loppulaulun ja sen myötä lapset lähtivät kotiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti